KIDS WORKSHOPSВелигден
Повеќе

Полно меше, среќно дете
Повеќе

Хуманост без граници
Повеќе

Хигиената е пола здравје
Повеќе

Мојот најдобар другар
Повеќе

Маски за денот на шегата, втора работилница
Повеќе

Маски за денот на шегата
Повеќе

Водата е живот
Повеќе

Сообраќајни знаци
Повеќе

Моето омилено животно
Повеќе

Мојот херој
Повеќе

Мојот дом
Повеќе

Декупаж
Повеќе

Неуро лингвистичко програмирање за деца од 10 до 18 годишна возраст
Повеќе

Декупаж
Повеќе

Изработка на навлаки за перници, втора работилница
Повеќе

Изработка на навлаки за перници
Повеќе

Изработка на предмети од гипс
Повеќе

Новогодишни честитки
Повеќе

Неуро лингвистичко програмирање за деца од 8 до 11 годишна возраст
Повеќе

Неуро лингвистичко програмирање
Повеќе

Новогодишен декор
Повеќе

Неуро лингвистичко програмирање
Повеќе

Цветови од рециклирана хартија
Повеќе

Neuro Linguistic Programming for children from 12-18 years
Read more

Neuro Linguistic Programming for children from 8 - 11 years
Read more

Petar's Piano Room
Read more

Home Dѐcor
Read more

Home Dѐcor - Making pillowcases
Read more

Address

Str. 50 Divizija, 22
1000 Skopje, Macedonia 


Contacts

Email: info@publicroom.org        
Phone: +389 78250554
Facebook
Instagram