×

Времетраење: 1ви март - 17ти мај (секој четврток)
Курс за дизајн на амбалажа на производ и промоција
повеќе

Почнувајќи од 21.01.18 - секоја недела
SOCIAL SUNDAY - Дневна забава за сите генерации
повеќе

24.09.2017
Курс за илустрација за деца // Јавна Соба - центар за дизајн
повеќе

19.03.2017 // 12:00 - 14:00
Курс за креативно готвење // Јавна Соба - центар за дизајн
повеќе

11.02.2017 // 11:00 - 13:00
Курс за деца // Детска соба
повеќе

01.10.2016 // 11:00 - 12:15
Курс за деца // Детска соба
повеќе

Course for kids // Kids room
more

29.06.2016 // 18:00 - 21:00
Работилница за возрасни // Тераса
повеќе

Workshop for adults // Terrace
more

22.04.2016 // 10:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more

16.04.2016 // 10:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


13.04.2016 // 17:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


09.04.2016 // 10:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


06.04.2016 // 17:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


02.04.2016 // 10:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


30.03.2016 // 17:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


27.03.2016 // 10:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


23.03.2016 // 17:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


19.03.2016 // 09:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


19.03.2016 // 09:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


19.03.2016 // 09:30
Работилница за деца // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


05.03.2016 // 17:00
Работилница за возрасни // Детска соба
повеќе

Workshop for adults // Kids room
more


18.02.2016 // 18:00
Работилница за возрасни // Детска соба
повеќе

Workshop for adults // Kids room
more


06.02.2016 // 17:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


01.02.2016 // 19:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


30.01.2016 // 17:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


23.01.2016 // 17:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
повеќе


16.01.2016 // 17:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


КУРСЕВИ ПО ПИЈАНО И РАЗВОЈ НА ДЕТСКА КРЕАТИВНОСТ
Курс по пијано за деца на возраст од 3 до 6 години
повеќе

PIANO COURSES AND DEVELOPING THE CHILD CREATIVITY
Piano courses for 3-6 years old kids
more

09.01.2016 // 17:00 - 10.01.2016 // 11:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


26.12.2015 // 17:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


25.12.2015 // 19:15
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


18.12.2015 // 17:45
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


12.12.2015 // 17:00 - 13.12.2015 // 11:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


11.12.2015 // 17:45
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


ОСНОВЕН КУРС ЗА ФОТОГРАФИЈА
Kурс за фотографија за лица над 18 години
повеќе

BASIC PHOTOGRAPHY COURSE
Photography course for adults
more


КУРС ЗА ФОТОГРАФИЈА ЗА ДЕЦА И МЛАДИ
Фото курс за деца на возраст од 10 до 16 години
повеќе

PHOTOGRAPHY COURSE FOR KIDS
Photography course for 10-16 years old kids
more


05.12.2015 // 17:00 - 06.12.2015 // 11:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


04.12.2015 // 18:00
Детска работилница // Детска соба
Пријавување: Кликни тука!
повеќе

Kids workshop // Kids room
Application form: Click here!
more


04.12.2015 // 17:00
Детска работилница // Детска соба
Пријавување: Кликни тука!
повеќе

Kids workshop // Kids room
Application form: Click here!
more


Petar`s Piano Room
часови по пијано, солфеж и теорија на музика
повеќе

Petar's Piano Room
piano, theory of music and solfeggio lessons
more


28-29.11.2015
Детски Работилници // Детска соба
SKOPJE DESIGN WEEK
www.ministryofpleasure.net/workshop/kids.html
повеќе

Kids workshops // Kids room
SKOPJE DESIGN WEEK
www.ministryofpleasure.net/workshop/kids.html
more


21.11.2015 // 17:00 - 22.11.2015 // 11:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more


14.11.2015 // 17:00 - 15.11.2015 // 11:00
Детска работилница // Детска соба
повеќе

Kids workshop // Kids room
more