×
ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СОБА ЗА ЗАБАВА!
CHOOSE YOUR PARTY ROOM!

Резервирајте ја вашата соба за забава на: rezervacija@publicroom.org // +389 78250554
Book your party room at: rezervacija@publicroom.org // +389 78250554

Одберете ваша соба за забава!
Предноста на користење на просториите (собите) во Јавна соба е во тоа што Вие сте домаќин на настанот кој ние ќе ви помогнеме во целост да го реализирате кај нас.
Родендени, забави, дeвојачки вечери, караоке забави со ДЈ или следење на фудбалски натрпевар со другари, па се до приватни вечери со наш кувар на лице место.

Choose your party room!
The advantage of using the premises (rooms) in Public room is that you are the host of the event that we will help you to fully realize it here.
From birthdays, parties, bachelor party, karaoke parties with DJ or following football contest with friends, to private dinners with our chefs.