×
ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СОБА!
CHOOSE YOUR ROOM!

Резервирајте ја вашата соба на: rezervacija@publicroom.org // +389 78250554
Book your room at: rezervacija@publicroom.org // +389 78250554

Правилата во Јавна Соба налагаат да се инспирира креативност. Уникатниот индустриски и минималистички ентериер концепиран од македонски дизајнери ги инспирира сите посетители, ја стимулира нивната продуктивност и работен процес. Посетителите можат да уживаат во изложбите поставени во двете галериски простории, на приземје и кат. Деловни луѓе, уметници, дизајнери, архитекти, инжинери, програмери, правници, доктори, фармацевти, ги сметаат Conference Room, Slava Room, Kids Room, Makers Room и Cosy Room како фаворити за одржување на нивните обуки, семинари, работилници и презентации.

Inspiring your creativity is our house rule. Unique industrial and minimalistic interior design done by Macedonian designers that inspires all categories of people, stimulates their productivity and working processes. Visitors can enjoy the exhibitions in our gallery space, on the ground and upper floor. Businessmen, artists, designers, architects, engineers, programmers, solicitors, doctors, pharmacists, all of them find Conference Room, Slava Room, Kids Room, Makers Room and Cosy Room as one of the most favorable spaces for workshops, trainings, courses, seminars and presentations.