РАБОТИЛНИЦИ ЗА ВОЗРАСНИ:Работилница за индонезиска кујна
Повеќе

Работилница за француска кујна
Повеќе

Работилница за шпанска кујна
Повеќе

Работилница за дизајн на торба, втора работилница
Повеќе

Работилница за дизајн на торба
Повеќе

Адреса

ул. 50та дивизија, 22
1000 Скопје 


Контакт

е-маил: info@publicroom.org        
телефон: +389 78250554
Фејсбук
Инстаграм