free landing page html templates

CONFERENCE ROOM

Мултифункционална просторија од 75м2 со капацитет на седење до 100 лица и капацитет на стоење до 150 лица. Достапна опрема: климатизер, проектор, платно, микрофони, систем за озвучување, табла, маси, столици, барски маси, барски столици, тапациран мебел. Уредувањето на просторијата е по Ваш избор. Има слободен Wi-Fi.

Цена: 30.000 ден.
Цените се без вклучен 18% ДДВ
За резервација на соба испрати барање на: info@publicroom.org

SLAVA ROOM

Просторија од 28м2 со кујна, капацитет на седење до 20 лица и капацитет на стоење до 30 лица.
Достапна опрема: климатизер, проектор, платно, телевизор, табла, маси, столици, барски маси, барски столици, тапациран мебел. Уредувањето на просторијата е по Ваш избор. Има слободен Wi-Fi.

Цена на час: 1.500 ден.
Цена за осум часа: 4.000 ден.
Минимално користење 2 часа.
Цените се без вклучен 18% ДДВ

За резервација на соба испрати барање на: info@publicroom.org

KIDS ROOM

Просторија од 28м2 со капацитет на седење до 25 лица и капацитет на стоење до 40 лица.
Достапна опрема: климатизер, проектор, платно, телевизор, табла, маси, столици, барски маси, барски столици, тапациран мебел. Уредувањето на просторијата е по Ваш избор. Има слободен Wi-Fi.

Цена на час: 1.500 ден.
Цена за осум часа: 4.000 ден.
Минимално користење 2 часа.
Цените се без вклучен 18% ДДВ

За резервација на соба испрати барање на: info@publicroom.org

MAKERS ROOM

Просторија од 55м2 со капацитет на седење до 45 лица и капацитет на стоење до 80 лица. Достапна опрема: климатизер, проектор, платно, телевизор, табла, маси, столици, барски маси, барски столици, тапациран мебел. Уредувањето на просторијата е по Ваш избор. Има слободен Wi-Fi.

Цена на час: 2.500 ден.
Цена за осум часа: 8.000 ден.
Минимално користење 2 часа.
Цените се без вклучен 18% ДДВ

За резервација на соба испрати барање на: info@publicroom.org

COSY ROOM

Поткровје од 480м2 со тераса и бар. Капацитет на седење до 170 лица и капацитет на стоење до 300 лица.
Достапна опрема: климатизер, проектор, платно, систем за озвучување погоден за кино проекции и музички концерти, табли, столици, маси, барски маси, барски столици и тапациран мебел. Уредувањето на просторијата е по Ваш избор. Има слободен Wi-Fi.

Цена: 45.000 ден.
Цената е без вклучен 18% ДДВ
За резервација на соба испрати барање на: info@publicroom.org

GREEN ROOM

Просторија од 25м2 со капацитет на седење до 15 лица.
Достапна опрема: телевизор, табла, маси, столици, барски маси, барски столици, тапациран мебел. Уредувањето на просторијата е по Ваш избор. Има слободен Wi-Fi.

Цена на час: 1.500 ден.
Цена за осум часа: 4.000 ден.
Минимално користење 2 часа.
Цените се без вклучен 18% ДДВ

За резервација на соба испрати барање на: info@publicroom.org

Адреса

ул. 50та дивизија, 22
1000 Скопје 


Контакт

е-маил: info@publicroom.org        
телефон: +389 78250554
Фејсбук
Инстаграм