Курс за француска кујна

Прочитај повеќеОтворен повик - On the point

Прочитај повеќеОтворен повик за учесници на Skopje Design Week 2019

Прочитај повеќеКурс за готвење: Основи на слаткарството

Прочитај повеќеКурс за француска кујна

Прочитај повеќеКурс за шпанска кујна

Прочитај повеќеКурс за модна фотографија и филм

Прочитај повеќеКурс за дегустација на вино

Прочитај повеќеКурс за готвење

Прочитај повеќеКурс за диџеи

Прочитај повеќеАдреса

ул. 50та дивизија, 22
1000 Скопје 


Контакт

е-маил: info@publicroom.org        
телефон: +389 78250554
Фејсбук
Инстаграм