DJ WORKSHOP WITH DARKO STEPIC AND HYPERTECH

Public Room во соработка со D2 ги покануваат и охрабруваат сите искрени љубители на музиката кои сакаат да научат нешто повеќе за DJ-ство и работа на грамoфони, да се пријават на DJ Workshop!

Сесиите ќе се состојат од:
- Вовед во DJ-ство и запознавање со музичка структура
- Запознавање со DJ опрема и совети за правилно користење
- Демонстрација на грамофони, CDJи и Serato
- Запознавање со повеќе музички стилови (drum`n`bass, dubstep, hip hop, techno, house...)
- Непречено вежбање со DJ опремата и градење сет преку советување и упатства од менторите
- Дружење и споделување искуство со DJ гости
- Вовед во скреч
- DJ настап на крајот од програмата за најуспешните

Ментори:

Darko Stepic (D2 / RBMA / Течна Кујна-Канал 103)


HyperTech (D2 / Течна Кујна-Канал 103)

Нешто повеќе за нив може да најдете на следните линкови:
www.facebook.com/LiquidKitchenRadioTecnaKujna/
www.facebook.com/darkstepic/
www.facebook.com/ehooddalecnotominato/

Работилницата започнува на 12.02.2019 година и трае 6 седмици.
Интезитетот на работа е 2 часа седмично, секој вторник и четврток, од 18 до 21ч.
Цената за DJ работилницита изнесува 4.000 ден.
Бројот на учесниците е строго ограничен.
Пријавувањето трае до 31.01.2019 година.
Hands on decks, ве очекуваме!

Пријавување и дополнителни информации на tamara@publicroom.org

Адреса

ул. 50та дивизија, 22
1000 Скопје 


Контакт

е-маил: info@publicroom.org        
телефон: +389 78250554
Фејсбук
Инстаграм