free landing page html templates

ПИЈАЛОЦИ

Мени

Варијации на џин тоник

Винска карта

Ве молиме побарајте ја најновата верзија на менито во нашиот ресторан или на info@publicroom.orgХРАНА

Мени

Ве молиме побарајте ја најновата верзија на менито во нашиот ресторан или на info@publicroom.orgТЕМАТСКИ ВЕЧЕРИВе молиме побарајте ја најновата верзија на менито во нашиот ресторан или на info@publicroom.orgАдреса

ул. 50та дивизија, 22
1000 Скопје 


Контакт

е-маил: info@publicroom.org        
телефон: +389 78250554
Фејсбук
Инстаграм