free landing page html templates

КОВОРКИНГ

Приземје од 500м2 и 250м2 зелена тераса во центарот на Скопје, погодни за фриленсери, организации, компании и старт-апи.
Користењето е бесплатно.

Адреса

ул. 50та дивизија, 22
1000 Скопје 


Контакт

е-маил: info@publicroom.org        
телефон: +389 78250554
Фејсбук
Инстаграм